Regel uw echtscheiding

snel en efficiƫnt online

Nu aanvragen

Over Schuerman advocaten

Echtscheiding-online Rotterdam is een initiatief van Schuerman advocaten. Een deskundig en ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van familierecht en gevestigd in Rotterdam. Het kantoor onderscheid zich door haar specialistische kennis en daarbij een grote betrokkenheid bij uw dossier. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de persoonlijke kant. Een echtscheiding is tenslotte een proces waarbij veel emoties gepaard gaan. Wij zijn dan ook van mening dat een persoonlijke benadering van essentieel belang is. Zo begeleiden wij u zo goed en deskundig mogelijk tijdens uw echtscheidingsprocedure.

Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van familierecht. Wij voeren jaarlijks vele familierechtelijke procedures, zoals echtscheidingen, zowel op gemeenschappelijk verzoek als op eenzijdig verzoek, boedelafwikkelingen, alimentatieprocedures waaronder zowel kinderalimentatie- als partneralimentiezaken, omgangs- en gezagsprocedures, mediation en jeugdrecht.

Jaarlijks worden onze medewerkers bijgeschoold om de juridisch kennis ten alle tijden up to date te houden.

Indien u nog vragen heeft of indien u vrijblijvend nadere inlichtingen of informatie wenst kunt u telefonisch contact opnemen met ons advocatenkantoor in Rotterdam.