Regel uw echtscheiding

snel en efficiƫnt online

Nu aanvragen

Echtscheiding online Variant Twee

Variant twee regelt uw echtscheiding middels een convenant. In het convenant worden de afspraken welke u beiden overeenkomt opgenomen waarna deze afspraken aan de echtscheidingsbeschikking van de rechtbank worden gehecht.

De afspraken welke u met elkaar maakt worden door de rechter bekrachtigd. De tweede variant wordt aanbevolen als u meer zaken met elkaar wilt regelen en overeenkomen naast de echtscheiding. U kunt hierbij denken aan de boedelverdeling of een partneralimentatie, maar ook aan afwijkende afspraken betreffende de wettelijk geregelde pensioenverevening.

U dient de volgende stukken aan te leveren:

  • kopie identiteitsbewijs met bsn nummer
  • originele huwelijksakte
  • uittreksel uit het GBA van beide huwelijkspartners met vermelding van nationaliteit

De akten en uittreksels dient u origineel aan te leveren en deze dienen niet ouder dan 2 maanden te zijn op het moment van aanleveren. Indien u wenst dat ons kantoor de bovengenoemde stukken voor u opvraagt dient u dit aan te geven in het intakeformulier. De stukken worden door ons kantoor opgevraagd tegen een tarief ad € 15,00 per akte/uittreksel.

Wilt u graag meer weten over online scheiden of wenst u advies voor uw echtscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met Schuerman advocaten in Rotterdam, wij kijken graag met u mee.