Regel uw echtscheiding

snel en effici├źnt online

Nu aanvragen

Online scheiden

Bij Schuerman Advocaten is het mogelijk uw echtscheiding online te regelen. Zo kunt u op snelle en eenvoudige manier scheiden van uw huwelijkspartner. Wij bieden deze online scheiding in twee varianten aan waarbij de eerste in het kort alleen een verzoekschrift is en er bij de tweede een convenant wordt opgesteld.

Hoe kan ik een online scheiding aanvragen?

Om een online scheiding bij Schuerman Advocaten aan te vragen, moet u aan twee randvoorwaarden voldoen. Allereerst moeten u en uw partner de scheiding samen wensen te regelen en moet u daarbij in staat zijn om samen afspraken te maken. Als u aan deze voorwaarden voldoet, kunt u ons aanvraagformulier invullen. Daarna gaat de procedure in en kunnen we in vier tot zes weken het hele proces doorlopen. Weet u niet zeker of u aan de randvoorwaarden kunt voldoen? Neem dan telefonisch contact met op zodat we een vrijblijvende afspraak in kunnen plannen. Tijdens die afspraak kunnen wij u voorlichten wat de juiste procedure voor u is en wat de eventuele kosten zijn.

De twee variante van een online scheiding

Bij Schuerman Advocaten hebben wij twee manieren waarop de online scheiding plaats kan vinden. Bij de eerste variant vult u ons online echtscheidingsformulier in en plant u een afspraak in. Aan de hand daarvan wordt er een verzoekschrift gemaakt. Als u kinderen heeft, moet u een ouderschapsplan opstellen. Als er sprake is van een koopwoning, raden we u variant twee aan. Hierbij kunt u meer zaken met elkaar regelen of overeenkomen, bijvoorbeeld de boedelverdeling of partneralimentatie. Dit alles wordt opgenomen in een convenant, dat weer aan de echtscheidingsbeschikking van de rechtbank worden gehecht.

Klik onderstaand op de online echtscheidingsvariant waar u graag meer over wilt weten:

Online scheiding aanvragen

De echtscheidingsadvocaten van Schuerman Advocaten staan u in de moeilijke tijd van een echtscheiding op alle fronten bij. Met ons aanvraagformulier kunt u makkelijk de online scheidingsprocedure van start gaan. Wilt u meer informatie of meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Schuerman advocaten in Rotterdam. Wij kijken graag met u mee.