Regel uw echtscheiding

snel en efficiƫnt online

Nu aanvragen

Online scheiden

Als u snel en eenvoudig samen met uw huwelijkspartner uw scheiding wenst te regelen biedt ons kantoor u de mogelijkheid uw scheiding online aan te vragen. De scheiding online wordt aangeboden in twee varianten. Met beide varianten kan de echtscheidingsprocedure binnen 4 tot 6 weken doorlopen worden.

De online echtscheiding is niet voor iedereen geschikt. Alvorens u besluit uw echtscheiding online te regelen adviseren wij u de randvoorwaarden voor een succesvolle scheiding online procedure te doorlopen. Indien blijkt dat uw situatie niet geschikt is voor de online echtscheiding adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met ons kantoor voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. Tijdens een eerste afspraak kunnen wij u voorlichten wat voor u juiste procedure is en wij zullen u alvorens u besluit uw echtscheidingsprocedure in handen van ons kantoor te geven voorlichten over de kosten van de procedure.

De randvoorwaarden voor een scheiding onlineprocedure zijn:

  • U wenst de echtscheiding samen te regelen;
  • U bent in staat samen tot afspraken tot komen inherent aan de echtscheiding.

Klik onderstaand op de online echtscheidingsvariant waar u graag meer over wilt weten:

Wilt u graag meer weten over online scheiden of advies voor uw echtscheiding? Neem dan vrijblijvend contact op met Schuerman advocaten in Rotterdam. Wij kijken graag met u mee.