Regel uw echtscheiding

snel en efficiënt online

Nu aanvragen

Kosten scheiding

Naast dat een echtscheiding een vervelende gebeurtenis is, is er ook geld mee gemoeid. De kosten van een scheiding kunnen hoog oplopen. Toch houden wij bij Schuerman Advocaten deze kosten het liefst zo laag mogelijk. Niet alleen kunt u bij ons uw scheiding online aanvragen, wij denken ook graag mee hoe we alles zo snel en soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

Soorten kosten

Als u gaat scheiden, komen er kosten bij kijken. Om de zaak te laten behandelen door de rechter, moet u griffierechten betalen, als u een mediator aanvraagt, moet u die natuurlijk ook betalen. Maar de grootste bulk is op het conto van de advocaat te schrijven. Wij sturen het verzoek van scheiding naar de rechtbank en zijn de eerste schakel in de procedure. Als u en uw ex-partner samen afspraken willen en kunnen maken, is het aan te raden om slechts één scheidingsadvocaat in de arm te nemen.

Kosten scheiding

Bij Schuerman Advocaten kunt u al vanaf 291 euro per persoon scheiden. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan vast, vooral op financieel vlak. Deze gefinancierde rechtsbijstand wordt berekend over uw inkomen van twee jaar geleden. Ook wordt er gekeken naar uw gezinssamenstelling. In het geval alimentatie of een afkoopsom, zijn kosten voor de advocaat, telefoon, portokosten, reizen en incasso aftrekbaar bij de belasting. Voor meer informatie over onze kosten en tarieven, kunt u hier terecht.

Meer weten over scheidingskosten?

Wellicht bent u er nog niet helemaal uit hoe u uw echtscheiding wilt regelen. De echtscheidingsadvocaten van Schuerman Advocaten in Rotterdam vertellen u graag meer over de mogelijkheden. In een vrijblijvende afspraak kunnen wij u alles vertellen over kosten en kostenbesparing. Neem nu contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.