Regel uw echtscheiding

snel en effici├źnt online

Nu aanvragen

Echtscheiding aanvragen

Uw echtscheiding aanvragen is bij Schuerman Advocaten snel en makkelijk geregeld. Bij ons kunt u uw scheiding online regelen middels twee varianten. Op deze pagina kunt u zich aanmelden om de echtscheidingsprocedure van start te laten gaan. Als u bovenstaand/onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Scheiding aanvragen op twee manieren

Bij Schuerman Advocaten kunt u gemakkelijk en snel uw echtscheiding aanvragen. Als u kinderen heeft, raden we u aan een ouderschapsplan op te stellen. Wij hebben twee manieren waarop het online kan. Bij de eerste variant vult u het formulier op deze pagina in en plant u een afspraak met ons in. Aan de hand van de ingevulde gegevens en de afspraak, maken wij een verzoekschrift en kan de scheiding officieel worden aangevraagd. De tweede variant raden wij u aan als u een koopwoning heeft. Hiermee kunt u namelijk meer zaken met uw ex-partner regelen of overeenkomen, bijvoorbeeld de boedelverdeling of partneralimentatie. Dit kan allemaal worden opgenomen in een convenant dat aan de echtscheidingsbeschikking van de rechtbank wordt gehecht.

Kosten voor het aanvragen van een scheiding

Het online aanvragen van uw echtscheiding is niet alleen makkelijk, het kan ook geld besparen. Al vanaf 291 euro per persoon is een scheiding bij ons te regelen. Hiervoor moet u wel aan een aantal voorwoorden voldoen. Daarnaast kan een echtscheidingsprocedure vlot verlopen als u een gezamenlijk verzoek indient. Met deze procedure maakt u samen met uw ex-partner afspraken over onder meer de eventuele kinderen. Als u een eenzijdige scheiding aanvraagt, gaat het u sowieso meer tijd kosten aangezien uw huwelijkspartner en diens advocaat tijd moeten krijgen op alles te reageren.

Echtscheiding aanvragen bij Schuerman Advocaten

Wij begrijpen dat een echtscheiding geen makkelijke periode in uw leven is en staan u daarom op alle fronten bij. Is er iets niet duidelijk of wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk gemakkelijk contact met ons opnemen. Als u bovenstaand/onderstaand aanvraagformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.