Regel uw echtscheiding

snel en efficiƫnt online

Nu aanvragen

Echtscheidingsadvocaat

Echtscheidingen zijn op zichzelf al vervelend genoeg, los van de problemen die het met zich meebrengt. Schuerman Advocaten uit Rotterdam kan u bijstaan met een echtscheidingsadvocaat voor de lastige vraagstukken die een scheiding met zich meebrengt. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw kinderen er zo min mogelijk last van ondervinden, de inboedel juist verdeeld wordt en uw rechten en plichten helder zijn.

Deskundige begeleiding door echtscheidingsadvocaat

Als u een echtscheidingsprocedure in wilt zetten, bent u in Nederland verplicht een echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen. Onze advocaten zullen u met alle nodige informatie verschaffen omtrent de procedures. Als u bereid bent om goede afspraken te maken met uw ex-partner, kunnen wij u helpen met een gezamenlijke echtscheidingsprocedure. Als de communicatie tussen u beiden niet meer nodig is, dan kan de eenzijdige variant ingezet worden. Bij allebei de soorten kijken wij naar onder meer het woonrecht van de echtelijke woning, partneralimentatie en onderhoudsplicht en het opgebouwde pensioen.

Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

Schuerman Advocaten kan u met alle vragen helpen die u heeft wanneer u gaat scheiden. Op deze manier zorgen wij voor een snelle afhandeling zodat u niet in een ellenlange, slepende procedure terechtkomt. Dankzij onze deskundigheid kunnen wij u begeleiding op maat bieden, geen enkele scheiding is tenslotte hetzelfde. Ons advocatenkantoor in Rotterdam is gespecialiseerd in echtscheidingen en kan u in alle fasen van een scheidingsprocedure bijstaan.

Online echtscheidingsadvocaat

Als u en uw partner graag zo snel en eenvoudig mogelijk willen scheiden, bent u bij Schuerman Advocaten aan het juiste adres. U kunt namelijk niet alleen bijstand vragen via onze website, maar ook de uiteindelijke afsluiting en alles daar tussenin kunt u bij ons online regelen. Binnen vier tot zes weken is alles geregeld en voorkomt u een langdradige vechtscheiding. Wilt u meer weten over onze diensten als echtscheidingsadvocaat of over online scheiden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!