Regel uw echtscheiding

snel en efficiënt online

Nu aanvragen

Goedkope scheiding

Als u een goedkope scheiding wilt aanvragen, bent u bij Schuerman Advocaten in Rotterdam aan het goede adres. Scheiden is uiteraard nooit fijn, dus als het op een vlotte manier kan zonder al te veel kosten, is iedereen beter uit. Omdat u bij ons dit proces online kunt doorlopen, kunnen wij de tarieven lager houden.

Goedkoop scheiden

Scheiden bij Schuerman Advocaten kan al vanaf 291 euro per persoon. U moet hiervoor wel aan een aantal (financiële) voorwaarden voldoen. Zo wordt het inkomen van twee jaar geleden gebruikt om te kijken of u in aanmerking komt voor een zogeheten toevoeging. Ook wordt naar de samenstelling van uw gezin gekeken. Wat ook invloed heeft op de kosten, is of u samen één echtscheidingsadvocaat neemt. In dat geval moet u wel samen om tafel kunnen om zo afspraken te maken. Voor meer informatie over onze tarieven en bijkomende kosten, kunt u hier terecht.

Varianten in goedkope scheiding

Wij bieden twee manieren waarop een goedkope, online scheiding plaats kan vinden. De eerste loopt via het online echtscheidingsformulier. Nadat u dit hebt ingevuld, maakt u een afspraak met één van onze echtscheidingsadvocaten. Aan de hand van het formulier en de afspraak wordt een verzoekschrift opgesteld en kan het proces beginnen. Als u kinderen heeft, moet u ook nog een ouderschapsplan opstellen. De tweede variant is vooral aan te raden als u een koopwoning heeft. Hierbij kunnen zaken als de boedelverdeling of partneralimentatie overeengekomen worden. Dit wordt opgenomen in een convenant dat aan de echtscheidingsbeschikking van de rechtbank wordt gehecht.

Meer informatie over goedkoop scheiden?

Hebben u en uw ex-partner al besloten hoe u wilt scheiden? Of wilt u meer weten over onze procedures? Voor meer informatie kunt u altijd bij Schuerman Advocaten terecht. Vul ons aanvraagformulier in om de online scheiding van start te laten gaan, of neem vrijblijvend contact met ons op!